alhamdulilah. ari ni dah ramadhan ke 15. syukur kerana diberi peluang utk berpuasa pd tahun ini dan tahun2 yg akn dtg. insyaallah.
this year as our final year as a sttudents. so aku ngn kwn2 aku decide nk buat tahun ini become very happening n momorieble for all of us. because isyaallah one of us akn menamatkan zaman kanak2 beliau nex year. ME TOO insyaallah. =))
so aktivity WAJIB sepanjang ramadhan ini adalah memasak =)) cooking with friends very cool babe. bkn cam masak ngn mak2.. we all laught all the cooking. jokes n share ideas. klu ngn mak mst kte kne displin. x bley gelak2 la.. masak kne serious je kan. so pe lg pakat2 tjuk kehebatan masing2. masing2 x mau kalah. ala ala jaguh kampung.. very have fun together.
Ini hasil nukilan anak dara berpeluh di dapur =b (jgn terliur sudah)
1st day ramadhan semangat buat dessert. WADAI KIPING
Ms. quality control
Begedil bukn bergetik okey.. yg SGT delicious. I BET U.
Soto bihun n nasi impit. sy pasti anda x kan menyesal
continues our journey to Nasi Ayam Berempah (mmg HEBAT)
Homemade CEEZYYYY FRIES very the BomB.
Spegetti bombay yg rasa rempah2 n pedas. sesuai ngn selera Melayu
boley pandang je u all. terliur x?
p/s : hanya rm5 ringgit de buffet n dessert lg. kat bazzar pon x dpt. ko de??
kita suka wadia kiping tu.
ReplyDeletemakanan orang banjar.
dah lama nenek kita tak buat..sedap sedap.. best best
cik eka org banjar ke?
Delete